Sport45

Stealthy Shepherds


Milsim bliver mere og mere populært i Danmark, og vi er også med her. Vi er gået online med www.MilsimDanmark.dk som er et evernt firma med masser af milsim Events i vores egen skov.

Vores mål er at holde mellem 3 og 5 events om året og med tiden skulle dette antal gerne øges, så vi kan ramme så mange forskellige events som muligt.
MilsimDanmark.dk er opstået med det klare formål, at fremme milsim og scenarie spil i Danmark.

Dette projekt er et omfattede projekt og ikke en del af Dansk Milsim Forening, men det er ingen forhindring for at MilsimDanmark kan sammenarbejde med foreningen DMF eller andre foreninger, faktisk er målet at åbne for sammenarbejde med så mange så muligt.

Dette betyder også at vi har fået en grej partner, nemlig den nystartede Airsoft / Harball forhandler Stealthy Shepherds
Deres mision er også ret enkel, de vil fremme og udvikle dansk milsim. De er opstået ud af et behod for at købe det rigtige udstyr første gange. Derfor kan vi kun anbefale at droppe forbi deres facebook side som du finder lige her hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige udstyr første gang.