Sport45

VM i Floorball 2018Source: Pixabay

2018 kan meget vel blive et stort år for dansk sport, da Danmark deltager i det ene VM efter det andet. I første omgang blev der afholdt A-VM i Ishockey på dansk grund, som du kan læse mere om her: www.tvmidtvest.dk/artikel/nu-begynder-vm-i-ishockey-faa-overblik-over-danmarks-kampe. Danmark leverede en hæderlig indsats ved slutrunden, selvom det ikke blev til medaljer.

Om ganske få dage, er det så Danmarks herrelandshold i fodbold som skal i aktion, når VM i Rusland 2018 fløjtes i gang.
Mens Danmark ved A-VM i Ishockey ikke formåede at gå videre fra gruppespillet, tyder det meget på, at det godt kan lade sig gøre for de danske fodbolddrenge. Medmindre heldet er med danskerne bør det dog stoppe allerede efter den første knockout kamp, og så har vi altså kun et enkelt VM tilbage med dansk deltagelse.
Der er naturligvis tale om mændendes VM i Floorball, som afvikles i Prag d. 1. december til og med d. 9. december.

Hvilke hold deltager i Floorball VM?
Ligesom i de fleste andre sportsgrene, skal holdene naturligvis kvalificere sig til VM i Floorball, og det formåede Danmark at gøre med ganske stor succes. Det var nemlig en forholdsvis let kvalifikation Danmark skulle igennem, for at spille sig videre til mesterskaberne i Tjekkiet. Danmarks kvalifikation har sikret dem en plads i 2. seedingslag http://floorball.dk/danmark-2-seedningslag-vm-nationerne/, hvilket er rigtig flot for Danmark, der bl.a. har holdt sig over Norge, Letland og Tyskland

Når slutrunden i Tjekkiet sættes i gang, er det med 16 nationer der skal dyste om at blive verdensmestre. Danmark er inden slutrunden seeded som det 5. bedste hold, men der skal vist ske mirakler, hvis det skal ende med dansk metal.
Danmark har nemlig ikke en særlig god historik ved VM slutrunderne i floorball, og hold som Finland, Sverige og Schweiz er tæt på umulige at slå, medmindre sol, måne og stjerner placerer sig helt nøjagtigt som de skal.
Dermed er det dog ikke sagt, at Danmark ikke kan få en fornuftig slutrunde, og der er masser af hold, hvor Danmark bør kunne tage point.

De følgende 16 hold er mandskaberne, som er med ved VM i Floorball 2018.
Finland, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Danmark, Norge, Letland, Tyskland, Estland, Slovakiet, Canada, Australien, Polen, Japan, Singapore, Thailand.
Source: Pixabay

Gode muligheder for livebetting
Floorball er en af de sportsgrene, som det er muligt at bette på i dag. Dog er det ikke en af de sportgrene, hvor der placeres allerflest penge, men når der kommer en slutrunde, pejer der at være ekstra mange spil.
Det betyder bl.a. også, at der hos https://extra.bet365.dk/news/da bliver fyldt med live betting i starten af december måned. bet365 er den bookmaker der har flest spil på floorball, og dem kommer der kun endnu flere af, når selve turneringen begynder.

Allerede nu kan du faktisk gå ind og spille på VM i Floorball, selvom der fortsat er et halvt år endnu til turneringen skydes i gang. Hvis du gerne vil fordrive ventetiden, så kan du gå ind og spille lidt på VM i fodbold, som starter om ganske få dage.