Sport45

Superfinalen på TV


Ifølge floorball.dk bliver finalerne vist på Dr.dk og DRTV og det kan kun betegnes som en god nyhed, og rent personligt er det nok også et produkt af at der blev taget den rigtige beslutning om at finalen skulle afgøres over en kamp, istedet for over flere kampe som nogle klubber fik kuppet igennem i sin tid.

Nyheden fra Floorball.dk
Når sæsonens to superfinaler spilles i Ringsted, vil DR Sporten være på plads. Superfinale 2017 bliver nemlig transmitteret direkte på DR’s platforme.
Hvis man ikke kan være i Ringsted den 20. maj, så er det stadig muligt at se Superfinale 2017. Floorball Danmark har indgået en aftale med DR Sporten, der sikrer, at de to finaler vises direkte på DR.dk og DRTV.

Hos Floorball Danmark glæder man sig over, at det er lykkedes at få landets største medie til at producere og vise sæsonens vigtigste floorballbegivenhed i Danmark.

– At aftalen med DR Sporten er kommet i hus viser, at arbejdet med både at gøre vores finaler og floorball mere attraktive har båret frugt. Samtidigt er det en fantastisk mulighed for at få floorball bredt ud, så vi er meget tilfredse med denne løsning, udtaler formand Thorbjørn Ovedal.

Finalerne har tidligere været vist af landsdækkende medier, hvor de nu lukkede sportskanaler Viasat Sport og KanalSport har vist finalerne i 2004, 2014 og 2015.