Sport45

Hvidovreforbandelsen brudt

Benløse vandt 8-3 i Hvidovre i holdets sidste kamp i grundspillet. Vendsyssel har en kamp tilbage, og kan overtage Midtsjællændernes 1. plads med sejr næste weekend.

I de tre seneste ligakamp mod Hvidovre har Benløse tabt. To af gangene efter overtid. Københavnernes status som ond ånd blev dog brudt lørdag eftermiddag, da Benløse vandt 8-3.

Gæsterne åbnede som lyn og torden og var foran 3-0 efter ni minutters spil på mål af Mathias Glass, Daniel Mac Cabe og Mathias de Fries. På trods af tre udvisninger i streg til Benløse, lykkedes det ikke Hvidovre at komme på tavlen i kampens første halvdel.

En kamp, der i øvrigt bød på intet mindre end fem udvisninger til hvert hold, og Hvidovres Kim Thobiassen fik med kampens afslutning rødt kort, så hans hold måtte spille fem minutter i undertal i konstant undertal.

Hvidovre skabte spænding
På det tidspunkt var Benløse gået frem til en føring på 5-0 på mål af Glass og Tim Jannerups, og Hvidovre havde haft sin opblomstring på en håndfuld gode minutter i 2. periode, hvor 5-0 pludselig blev til 5-3.

Det gav naturligvis hjemmeholdet blod på tanden, men Benløse afgjorde kampen i power-play i sidste periode til slutresultatet 8-3. En dobbelt udvisning til Hvidovres Rasmus Madsen blev dyr, da først Martin Willén og derefter Mathias de Fries gjorde 5-3 til 7-3 og reelt lukkede kampen.

Det sidste mål blev scoret i tomt net af ungarske Peter Pfneiszli, da Hvidovre i kampens sidste minutter trak målmanden ud til fordel for en ekstra markspiller i jagten på mirakuløst comeback

Matchbold Vendsyssel
Benløses sejr betyder, at holdet fortsat ligger nr. 1, men Vendsyssel vandt 12-7 over Copenhagen i Gl. Valbyhal, og det betyder, at nordjyderne blot skal have to point i sin sidste kamp mod Sunds på hjemmebane for at overtage førstepladsen. Den kamp spilles 20. februar.

Den 21. februar bliver det afgjort, hvordan kvartfinalerne skal spilles. Vendsyssel snupper formentlig titlen som førstevælger, hvorefter Benløse kan pege på sin modstander.
Det ligger fast, at de fire øverste hold i tabellen bliver Benløse, Vendsyssel, Rødovre og Copenhagen. De skal parres med de fire nederste hold: Hvidovre, Sunds, Frederikshavn og Aab.